Wie ben ik

MET INGANG VAN 1 OKTOBER AS IS DE PRAKTIJK GESLOTEN.

Mijn naam is Titia Kreijger.

In 2007 heb ik mijn praktijk Natuurlijk in Evenwicht opgericht, met als doel het bevorderen van de gezondheid van de medemens.

Het antwoord  op een goede gezondheid kan worden gevonden in de orthomoleculaire geneeskunde volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie en de daarbij horende leefstijl.

Uit onderzoek van de RUG ( prof. dr. F.A.J. Muskiet) blijkt dat onze genen slechts 0,5% per 1 miljoen jaar veranderen. Anders gezegd: betekent dit een beetje meer leven zoals vroeger, echter aangepast aan deze tijd.

In samenwerking met de NatuurApotheek heb ik enige supplementen ontwikkelt zonder hulp- en vulstoffen, vrij van gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ook al woon ik op Schouwen Duiveland, mijn werkgebied strekt zich uit van Den Haag en Rotterdam naar Amsterdam en omgeving.

Ik volg regelmatig bijscholingen, seminars en praktijkbijeenkomsten om mijn kennis te vergroten/verdiepen. Al deze scholingen zijn geaccrediteerd door de verschillende beroepsverenigingen.