Wie ben ik

Titia KreijgerMijn naam is Titia M. Kreijger (1958). Na mijn opleiding medische(HBO) basiskennis en orthomoleculaire geneeskunde heb ik in 2007 mijn praktijk Natuurlijk in Evenwicht opgericht.

Bij de start van mijn praktijk kwam ik telkens uit bij de vraag wat is de oorzaak van een bepaalde klacht/ziekte. Waar ligt dat aan? Het antwoord kan worden gevonden in de orthomoleculaire geneeskunde volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe en/of veranderde zienswijze volg ik jaarlijks diverse nascholingen, seminars en praktijk bijeenkomsten.

Ook al woon ik op Schouwen Duiveland, mijn werkgebied strekt zich uit van Den Haag en Rotterdam naar zelfs Amsterdam.

Veel van mijn cliënten werken full time, zijn laat thuis waardoor er minder tijd overblijft om snel en gezond  een maaltijd op tafel te zetten. Dit heeft mij geïnspireerd om een kookboek te publiceren, hetHandboek gezond en snel klaar receptenAlle recepten zijn in 30 minuten te bereiden. Zie verder de rubriek winkel.
Inmiddels heb ik een tweede kookboek uitgebracht  “Het 3x anders kookboek” waar groenten, vis- en vleesgerechten en vleesalternatieven steeds op 3 manieren zijn bereid.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op een van onze mooi Zeeuwse stranden. Verder behoren tuinieren, het maken van sieraden, puzzelen en lezen tot mijn hobby’s.