Natuurlijk in Evenwicht !

Praktijk voor Orthomoleculaire therapie volgens

de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI)

WIE BEN IK?

Mijn naam is Titia Kreijger en ben geboren in januari 1958.

Na jaren werkzaam geweest te zijn in een andere bedrijfstak, heb ik in 2005 het roer radicaal omgegooid.

Een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, heeft mij doen beseffen, dat ik mijn energie beter kan richten op (aanvullende) ondersteuning en begeleiding bij ziekte en op de preventie van ziekten. Dit door gebruik te maken van natuurlijke middelen uit o.a. planten en voeding.

Voeding is een van de belangrijkste pijlers en wordt helaas te weinig aangewend om kwalen en of ziektes te vermijden. Het gebruik van zakjes, pakjes of kant en klare sauzen zijn gemakkelijk, maar door toevoeging van transvetten, allerlei E-nummers, aspartaam en/of glutamaat heeft het nauwelijks voedingswaarde. Het lichaam, met name de lever, moet extra hard werken om al deze toevoegingen teniet te doen.

Gezien het dagelijkse leven van de mens veel drukker en meer verplichtingen bevat dan vroeger, blijft er in verhouding te weinig tijd over om te koken. Mijn cliënten geef ik recepten mee om snel, gezonde maaltijden te maken en om het traject van herstel zo eenvoudig mogelijk te maken.

Al deze recepten zijn gebundeld in een handboek en bestaat uit: zelf kruidenmix maken, soepen, salades, alternatieven voor brood, bonen & erwten, hartige taarten, pesto's, salsa's, sauzen& tapenades, vis- en vlees vervangers, en eiergerechten. Bij NIEUWS & INFORMATIE ziet u de inhoud van het handboek. Via een email aan advies@natuurlijkinevenwicht.nl kunt u het handboek bestellen voor € 12,50 inclusief portokosten.

Inmiddels is het tweede kookboek ook bijna klaar. Dit kookboek bevat gerechten 3 x anders klaargemaakt. Het betreft verschillende soorten groenten, vis, vlees, kip en als laatste zoete koek van kokos. Het ligt in de bedoeling dat het boek eind januari begin februari gereed is.

Naast mijn belangstelling voor voeding, maak ik in mijn vrije tijd glassieraden welke door enige boetiekjes, kapsalons en gift-shops worden verkocht.