Natuurlijk in Evenwicht !

Praktijk voor Orthomoleculaire therapie volgens

de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI)

WERKWIJZE

KENNISMAKINGSGESPREK: hier zijn geen kosten aan verbonden, is telefonische en duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.

Het doel van dit gesprek is om inzicht te krijgen in uw situatie. Uw omschrijft kort de aard van uw klacht, uw medisch voorgeschiedenis.

Vervolgens plannen wij direct het uitgebreide intake-consult en het telefonisch consult wat 6 weken later wordt gepland.

Via de email ontvangt u verschillende vragenlijsten, betrekking hebben op uw algemene situatie, eetgedrag en gewoontes, persoonlijkheid en neurotransmitter profiel bepaling.

De vragenlijsten ontvang ik graag 1 week voor het consult retour zodat ik mij specifiek op uw klachten kan richten.

CONSULT: bestaat uit:

Intake consult: (90 minuten)

Tijdens dit consult gaan we dieper in op uw algehele toestand, behandelen de uitkomsten van de vragenlijsten en maken een plan van aanpak.

Het plan bestaat altijd uit voeding, beweging en suppletie. Welke voeding is goed voor uw klacht en welke kunt u beter laten staan. Beweging in de ruimste zin van het woord, effectief en leuk bewegen, zonder te moeten . Ook ontvangt u een suppletie plan om de tekortaen die mede de oorzaak zijn van uw klachten te verminderen en als eind doel deze op te heffen.

Om het hele traject voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, krijgt u voedingssuggesties mee, in de vorm van een Handboek gezonde en snel klaar recepten. en een flesje overheerlijke extra vergine olijfolie van

de familie Gkazas uit Kreta.

Telefonisch consult: c.q. vervolg ( 30 minuten)

Zes weken na het intake consult hebben wij telefonisch overleg om te zien hoe het is gegaan, nemen de

klachten af, resultaat tot zover, waar loopt u tegen aan, etc..

VERVOLG CONSULT: ( 50 minuten)

SPECIFIEK CONSULT: ( 60 minuten)

Is met name voor diegene die een diagnose hebben ontvangen maar graag hun klachten willen verhelpen op een natuurlijke wijze met natuurlijke middelen.

Dit betreft dan voeding, beweging en suppletie gericht op het verhelpen van de klacht.

Met diverse cliënten werk ik op basis van telefonisch- en email contact.

Indien u niet in de gelegenheid bent om zelf te komen en u toch graag persoonlijk contact wilt, is het ook mogelijk om bij u thuis te komen.